El tercer lliurament de la sèrie Kc, de León Siminiani, tracta de l'última revolució social prenent-la com a passat. Una veu femenina neutra en anglès relata, com si d'una cinta didàctica o un informe es tractés, els canvis socials que s'han anat produït arran de la imposició digital en tota l'existència: un nou assoliment del «somni americà».
«Digital està substituint l'univers real, tal com el coneixem».
El penúltim capítol de la sèrie Conceptos Clave del Mundo Moderno, on l'autor prescriu els credos d'aquesta època, tracta sobre la incidència en el ciutadà del digital. De com la uniformització dels no-llocs per a evitar l'estrès ciutadà, a causa de les distàncies, no ha funcionat i com última solució s'ha mutat la mentalitat del mateix a través de la connectivitat digital, recloent-se en la llar i desapareixent de la ciutat. Alarma catastrofista plantejada d'una manera subtilment irònica. Extractant components comuns de la convivència, i relatant la seva transformació, desmunta qualsevol tipus de rigor sociològic. La línia discursiva va saltant a través d'altres nocions del «món modern» com les necessitats bàsiques de menjar i estimar, el trànsit i l'homogeneïtzació, el no-res i la mort i, pel seu lloc, Internet i el digital aconseguint, per derivació, «el somni americà». Un cànon referencial per a la cultura occidental magníficament exportat per la indústria audiovisual americana.
Ajudat pel so i el muntatge al tall, Siminiani manipula permutant la mateixa sèrie d'imatges, filmades en 16mm per la ciutat de Nova York (com a patró extrem de ciutat moderna). Són plans recurs que prenen el sentit en el que narra la veu en off. Una demostració de força dels mecanismes audiovisuals en donar suport a una idea. La pràctica de la propaganda dogmàtica portada a l'absurd amb serietat didàctica.