ZEMOS98


ZEMOS98 treballa en les interseccions de processos culturals de mediació per a la transformació social, fomentant una cultura de la participació i advocant per una ciutadania crítica amb les narratives dominants. Cooperativa composta per Sofia Coca Gamito, Pedro Jiménez Álvarez, Felipe G. Gil i Lucas Tello Pérez, amb base principal a Sevilla, l'audiovisual és una eina integral del seu treball.

 

ZEMOS98 comissaria, produeix i coordina diverses activitats públiques que se situen en les interseccions entre pràctiques culturals i artístiques, noves narratives audiovisuals, o tecnologia, entre elles el Festival ZEMOS98 (1999-2015), que va programar durant 17 edicions algunes de les activitats més contemporànies del moment a la ciutat de Sevilla. Sorgeix d'un equip de comunicòlegs i tecnòlegs de la imatge i el so dedicats durant anys a la recerca de les narratives sorgides en els nous mitjans (internet, vídeo digital, net.ràdio, weblogs, rss...) i a la producció d'esdeveniments culturals.

 

ZEMOS98 coordina xarxes d'organitzacions, treballant en diferents àmbits de relacionats amb la mediació cultural a nivell local, regional, estatal i internacional. Actualment coordina la Red Planea. Arte y Escuela, on un grup de centres educatius, agents i institucions culturals de les comunitats de Madrid, València i Andalusia es comprometen a utilitzar les pràctiques artístiques a l'escola pública de manera transversal, situada en els territoris i amb vocació de generalització i permanència.

Obres