Equip

  • Equip de gestió


    • Eli Lloveras
      Distribució

      Llicenciada en Belles Arts, Després d'una temporada treballant com a professora de secundària va passar a ser membre de la productora cultural YProductions, amb qui va desenvolupar diversos projectes vinculats a la producció, gestió, investigació i formació en l’àmbit de la cultura. Va ser una de les iniciadores de la distribuïdora HAMACA al 2005.
       
      Durant aquests anys ha impulsat projectes com el Cicle de Vídeo a la Gran Pantalla, on introduïa el vídeo a sales de cinema, o la primera antologia de vídeo en el context espanyol (Apologia/Antologia). Ha estat convidada com a ponent en seminaris al voltant de la distribució del vídeo en institucions com el MNCARS, el MACBA, la Sorbonne de París o l’Arsenal de Berlín.

    • Belén Soto
      Programes públics

      Després d'iniciar una trajectòria en disseny, va començar estudis independents en àmbits d'art, cultura i política, i va fer un màster en Gestió Cultural. Co-fundadora de DU-DA i de Galaxxia en 2018. Ha col·laborat en projectes de recerca amb entitats com a Hamaca o la PAAC. Prèviament ha treballat en l'àrea de recerca d'Hangar, en TMTMTM, en mediacions per Medialab Prado i coordinat el festival Tallers Oberts del Poblenou 2019. Ha participat i/o presentat projectes en exposicions-congressos-festivals com a b-e-c-o-m-i-n-g (Biennal Arquitectura Venècia 2018), Sonar+D (2018) o el I Congrés d'Ontologies Feministes (2019). Ha col·laborat al voltant de la recerca artística i estudis culturals amb universitats com Princeton, la Universidad del País Vasco /EHU, la Universidad Complutense Madrid o la Escola Massana.


    • Elena Lasala
      Arxiu

      Graduada en Història de l'Art, després de treballar en mediació, gestió i recerca a nivell institucional i independent, va estudiar un màster en Art Contemporani i Cultura Visual (UAM + MNCARS), on va col·laborar amb el dpt. d'Activitats Públiques - Museo en Red del Reina Sofia. Posteriorment, entra a formar part de la coordinació del Institute of Radical Imagination, xarxa a escala mediterrània sobre pensament i acció postcapitalista. Ha format part de l'equip de Hablarenarte, coordinant projectes europeus i la residència artística Planta Alta, i ha col·laborat amb institucions com la Fundació Miró i Matadero Madrid. En paral·lel, participa en grups de recerca i curaduría de caràcter col·lectiu i activista, com a Archivos comunes, Raising Care o CLTVVA, que involucren pràctiques de memòria, feminismes i entramats urbans afectius.


    • Cristina Quintillán
      Captació de fons

      Màster en gestió cultural, comença la seva marxa professional en el món de la cooperació cultural en l'Institut Cervantes d'Utrecht (Països Baixos), país en el qual també col·labora com a productora amb el In-Edit Music Documentary Film Festival i l'Amsterdam Spanish Film Festival. Després d'això, inicia una nova experiència laboral com a coordinadora del Centre Cultural d'Espanya en Bata (Guinea Equatorial), pertanyent a la xarxa de centres AECID (Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament). Posteriorment continua treballant per a l'Agència però en un altre continent, en el Centre Cultural d'Espanya a Santo Domingo (República Dominicana). A més, ha estat beneficiària de diverses beques estatals com la Formar-te, la qual ha dut a terme en la Subdirecció General de Promoció d'Indústries Culturals, Ministeri de Cultura del govern d'Espanya.

  • Junta

    • Marc Vives Muñoz
      president

      Barcelona, 1978. Artista, investigador i productor. Desenvolupa un format de performance experimental que inclou La Festa (Antic Teatre, Barcelona, 2019); És que ara no puc (etHALL, Barcelona, 2018), Barcelona atracció (Mercat dels Flors, Barcelona, 2016), The Wilson Exercises (Rogaland Kunstsenter, Redcat, Fundació Miró, 2016). Actualment dirigeix GRAF.CAT (Barcelona, 2013-) i en 2013 co-fongui TRACTORA KOOP.E. (Mungia). Durant 10 anys va formar part del duo Bestué/Vives: Biennal de Venècia (2009), en Playground Festival, Bèlgica (2010) o Creative Time (2010), Nova York, entre altres. El seu interès per la producció li porta a formar part de YProductions, Per la Vena, Radiobucket. O arrencar i dirigir el programa de residències en performance i arts visuals en L’Estruch, Sabadell (2014-2017).

      Ha estat part del Patronat d’Hangar.
    • Laura Baigorri Ballarín
      secretaria

      Barcelona, 1960. Professora Titular en la Facultat de Belles arts de la Universitat de Barcelona especialitzada en Art i Nous Mitjans (des de 1993) i Vicedegana de Recerca, Masters i Doctorat (des de 2016). Combina la seva experiència docent amb la recerca, la crítica, el comissariat i la realització de projectes en línia.

      Ha publicat articles i assajos sobre art i activisme en la xarxa, videoart i game art, i els llibres: Vídeo. Primera etapa (2004), Net.art. Pràctiques estètiques i polítiques en la Xarxa, (2006) i Vídeo a Llatinoamèrica. Una història crítica (2008). Entre les seves principals exposicions destaca la curaduría de Videoarde. Vídeo crític a Llatinoamèrica i Carib (2009-2015) AECID i Institut Cervantes, Homo Ludens Ludens (2008) en LABORAL de Gijón; CTRL + [SELF]: Intimacy, Extimacy and Control in the Age of the Self's Overexposure en Studio XX de Mont-real i multivers (2016), multivers II (2017) i multivers III (2018-2019) en Fundació BBVA de Madrid.

       

    • Mireia c. Saladrigues
      tresorera

      Terrassa, 1978. Artista visual i investigadora en el programa internacional de doctorat a la Universitat de les Arts de Hèlsinki.

      Destaquen les exposicions a Kiosk Solitari (2021), Pavelló de Recerca en motiu de la 57ª Biennal de Venècia (2017), CAA Washington (2016), Centre d'Art Le Lait a Albi (2015), Fundació Antoni Tàpies (2015), La BF15 a Lió (2014), Artium (2012), Espai 13 de la Fundació Joan Miró (2011), Centre Cultural Caja Madrid (2011), National Taiwan Museum of Fine Arts (2011), Videonale.13 (2011), Museu Nacional de Fotografia de Copenhaguen (2010), Museu Kiasma a Hèlsinki (2009), DIA Art Foundation (2008).

      La seva trajectòria professional s'ha vist reconeguda amb diversos premis i beques; els més recents són Kone Publication Grant (2020), Kone Research Grant (2015-2019), TTOR KuvA (2013-2019). Ha estat fundadora de la PAAC, així com l’Associació Cultural Trama 34. Ha participat en diversos programes educatius experimentals i en iniciatives editorials.