Hamacaonline

Catàleg

Notícies

Hamaca Projecta

Aquest programa, que es va iniciar en el 2014 en el Arts Santa Mònica, presenta les últimes produccions dels artistes del catàleg, la trajectòria dels creadors històrics del mitjà i les obres dels realitzadors/es més joves. La sessió inclou la presència de l'artista i d'un/a convidat/ada del sector audiovisual o artístic que debaten amb el realitzador/a diferents aspectes al voltant dels treballs presentats.

Des de 2016 el cicle Hamaca Projecta també s'estén en altres zones de Catalunya. El programa es duu a terme en aquells territoris que tenen poca oferta de cinema experimental i vídeo gràcies a la participació de diferents centres d'art catalans al territori: a Girona, en col·laboració amb el Centre d'art el Bòlit; a Lleida, amb el Centre d'art La Panera; i a Amposta, amb el Centre d'art Io Pati.

L'objectiu del programa és buscar les sinèrgies amb el context, implicant als actors culturals locals i aprofitant la presència dels artistes en aquestes ciutats per desenvolupar activitats educatives en el marc del Programa HAMACA Educa.