Accionisme per a repensar el quotidià | Dimarts de vídeo al Santa Mònica

March 15, 2022

Una sessió amb Estela Ortiz
15 de març | 19:00 h


Prenent com a punt de partida Acciones en casa, de David Bestué i Marc Vives, en la qual es presenten una successió d'accions, entre lúdiques i poètiques, en el marc d'un pis d'estudiants, la sessió d'aquest #DimartsdeVídeo intentarà posar els codis de la peça de 2005 en diàleg amb codis desenvolupats fora del marc de l'art contemporani en l'actualitat, en concret amb alguns dels codis memeísticos que es poden veure en TikTok i que també intenten repensar el quotidià.

Estela Ortiz és graduada en Ciències Polítiques i titulada superior d'Art en la Escola Massana. És analista cultural i comunicadora, especialment del que té a veure amb la cultura digital. Ha publicat un assaig sobre identitats en Tinder amb Nuria Gómez Gabriel (Love me, Tinder, 2019 ed. Temes d'Avui). Actualment fa una secció diària en 'Els Experts' d'icat.fm on parla sobre feminisme, actualitat i cultura, i dirigeix 'Sabor a WIFI', un podcast sobre cultura millennial i Z. En el seu canal de YouTube fa videoassajos analitzant fenòmens culturals tan diversos com Shrek, Pepe the frog o els cryptobros.

Lloc: Arts Santa Mònica, Espai Bar
Data i hora: 15 de març, 19:00 h
Preu gratuït, entrada lliure fins a completar aforament

Aquesta sessió forma part del programa anual Dimarts de vídeo en el Centre Santa Mònica, on cada mes té lloc una projecció de l'arxiu Hamaca.