CONVOCATÒRIA HAMACA 2020

June 19, 2020

CONVOCATÒRIA HAMACA 2020

HAMACA obre una nova convocatòria pública per a la recepció de vídeos que passaran a formar part del seu arxiu d'audiovisual experimental. Les peces seleccionades seran catalogades, difoses i distribuïdes a nivell estatal i internacional per Hamaca de manera no exclusiva, podent formar part de programes de recerca o formació. Descarregar les bases aquí.

PARTICIPANTS

La participació està oberta a persones o col·lectius nascuts o residents a l'Estat espanyol, sense límit d'edat, que podran presentar un màxim de tres vídeos de qualsevol data de producció. Les obres poden estar realitzades en qualsevol llengua, però han d'incloure subtítols en castellà.

PRESENTACIÓ

Les sol·licituds es presentaran exclusivament des del següent formulari: Inscripció Convocatòria Hamaca 2020. A través de l'eina digital s'haurà d'emplenar i/o adjuntar la següent documentació:

Dades de contacte de l'autora, de l'autor o del col·lectiu (correu electrònic i número de telèfon) | Biografia relatada (entre 800 i 2.100 caràcters). No s'accepten currículums | Fotografia de l'autora, autor o components del col·lectiu | Títol del vídeo | Fitxa tècnica del vídeo: any de producció, durada, format(s) de producció, format del màster, etc. | Sinopsi del vídeo (entre 800 paraules i 2.700 caràcters) | L'enllaç al vídeo(s), que ha d'estar disponible per a la seva consulta online, i el password corresponent si estigués en privat | Captura d'un frame del vídeo a qualitat màxima.

INSCRIPCIÓ I SELECCIÓ

La inscripció és gratuïta i romandrà oberta fins al 20 de juliol a les 24:00h, no s'acceptaran enviaments posteriors.

El comitè de selecció està conformat per Albert Alcoz, Alexandra Laudo i Tjasa Kancler.

La resolució es farà pública el dia 31 de juliol a www.hamacaonline.net i es notificarà per correu electrònic a les i els participants, que es comprometen a subministrar el material sol·licitat per Hamaca per a la seva incorporació a l'arxiu abans del 30 de setembre de 2020.

Recolzen: