FERMARE IL TEMPO | #DIMARTSDEVÍDEO AL SANTA MÒNICA

Oct. 11, 2022 Barcelona. 

Projecció de "10 MIN" de Eugeni Bonet acompanyada d'un show drag de Goliarda Parda

10 MIN és una revisió domèstica de l'art de la memòria a través del pas del temps. Fugint del narcisisme i de l'autoretrat solitari, Eugeni Bonet es fixa en els moments viscuts en companyia; sobretot en companyia de paelles. El pas del temps a través d'un mitjà d'expressió —el vídeo— la clau del qual és el mateix temps sembla una redundància, però aquesta fixació dóna pas a l'evolució d'una persona a través d'imatges. Activant un exercici de recordar i perpetuar, Bonet posa en joc unes relacions simbòliques i formals del que vol recordar, o el que les seves fonts permeten recordar (ja que el fotografiat és una selecció del viscut). 

La projecció de 10 MIN vindrà seguida d'un show drag de Goliarda Parda (álter ego drag creat per Marcel Fenocchio). Goliarda està pensant entorn del pas del temps, temporalitats queers, la nostàlgia pel futur i algunes ficcions vinculades al vegetal. El show i els elements escenogràfics establiran un diàleg amb aquesta peça de Bonet que posa en joc relacions simbòliques i formals del que l'autor vol recordar a través de la imatge.

Marcel Fenocchio va presentar al món Goliarda Parda al desembre de 2019, i el seu primer show sent ella va ser en el Sarao Drag de Futuroa de gener de 2020. Des de llavors fa drag de manera esporàdica amb la intenció d'unir la seva pràctica teatral amb les arts gràfiques/pictòriques, mentre navega l'expressió de la seva pròpia feminitat i italianitat.

Lloc: Arts Santa Mònica, Espai Bar
Data i hora: 11 de octubre, 19:00 h
Preu gratuït, entrada lliure fins a completar aforament

Aquesta sessió forma part del programa anual Dimarts de vídeo en el Centre Santa Mònica, on cada mes té lloc una projecció de l'arxiu Hamaca.