Higo Mental #23 | Dimarts de vídeo al Santa Mònica

Feb. 8, 2022 Barcelona. 

Una sessió de Ricardo Pérez-Hita i Marta Sesé (Higo mental) amb peces de Patricia Esquivias i Florencia Aliberti

Arxivística, termes i condicions

Prenent com a punt de partida Cardón cardinal de Patricia Esquivias i Packers de Florencia Aliberti com a exercicis en els quals la pràctica arxivística i internet són claus per a construir una narrativa, la sessió #23 de Higo Mental, “arxivística, termes i condicions” pensarà al voltant de l'arxiu, l'apropiació, la repetició i altres llenguatges i característiques propis dels imaginaris d'internet i del capitalisme de plataformes.

Higo Mental (Ricardo Pérez-Hita Carrasco i Marta Sesé Fuentes) és un projecte d'interpretació en clau feminista de material audiovisual usurpat d'Internet actiu des de 2014. Un diàleg vídeològic entre dues persones en el qual l'alternança de materials crea una narrativa crítica que qüestiona el sistema de representació hegemònic. S'allunya del format conferencia i cerca ser, alhora, un espai de reflexió i entreteniment on posar sobre la taula produccions audiovisuals per a reactivar-les i debatre-les entre todes. Durant aquesta sessió posaran en diàleg el ambigu i incalculable arxivo internet amb les taxonomies de l'arxiu Hamaca.

Lloc: Arts Santa Mònica, Espai Bar
Data i hora: 8 de febrer, 19:00 h
Preu gratuït

Aquesta sessió forma part del programa anual Dimarts de vídeo en el Centre Santa Mònica, on cada mes té lloc una projecció de l'arxiu Hamaca.