HAMACA PROJECTA: SUEÑAN LOS ANDROIDES

3 de novembre de 2015

width=480

El proper dimecres 18 de novembre a les 19h. al hall de l'Arts Santa Mònica: projecció de "Sueñan los androides" de Ion de Sosa amb la presentació a càrrec de la Marta Bassols.

Sueñan los Androides (Androiden Träumen) és el segon llargmetratge de Ion de Sosa. Es tracta d'una pel·lícula a cavall entre la ciència ficció i el thriller. Es va estrenar a nivell internacional en la 65 edició de la Berlinale al febrer de 2015, després de la seva estrena a nivell estatal en la XI edició del Festival de Cinema Europeu de Sevilla.

Ion de Sosa es diplomat en fotografia a l'escola de cinema de la comunitat de Madrid (ECAM) i en realització a l'escola de cinema Andoain (ESCIVI), dirigeix i produeix pel·lícules en 16 mm. Amb la seva primera pel·lícula True Love guanya els premis a Millor pel·lícula en I Festival Online Márgeness i en el I Festival Lima Independente. Amb El Futuro, de Lluís López Carrasco de la qual és productor i director de fotografia ha estat present en Festivals com Locarno, Rotterdam, FID Marseille, BAFICI o el Museo de Arte Contemporáneo Reina Sofia (MNCARS).

Més informació:
https://hamacaonline.net/authors/ion-de-sosa/