Hamacaonline

Catàleg

Notícies

Kikol Grau


Kikol Grau porta treballant en vídeo uns 16 anys. Des que es va presentar juntament amb un amic a Clot TV (Barcelona TV) sense cap coneixement tècnic, ni estudis amb la idea de realitzar un programa per a televisió. El programa Per la Kara TV li va deixar experimentar tot el que va voler i aprendre… el que va poder. PKP era un magazine salvatge sense límits de cap tipus que ha deixat petjada en moltes de les seves produccions, com els programes Gabinete de Crisis (un programa de televisió que no veurà en televisió) realitzat amb Arturo Bastó i Félix Pérez-Hita.


Kikol sempre ha estat aprop de dos temes en les seves produccions, el còmic i la música, de còmics a realitzat sèries i reportatges per a televisió i de música, ara està realitzant reportatges per al programa metròpolis de TVE2 sobre bandes i grups de música de diferents zones d'Espanya.

Al llarg dels anys ha anat realitzant videoclips: TuMadre, Diego Paqué, K-Tulu, Sociedad Alkoholica, Toni Manero, J-6 i Ácido Cínico.


Uns altres dels seus experiments visuals són Jason Total Massacre on recull totes les morts seguides, una darrere de l'altra, de les onze pel·lícules de Viernes 13. Docutrola com convertir-se en un pirata de la televisió on s'explica com piratejar la tele per veure els canals de pagament de gratis i K-fre! Des de Plutó amb Amor una espècie de curtmetratge a l'estil de les pel·lícules de godzila. Barriotonia una instal·lació de quatre pantalles pel CCCB on els personatges de quatre pisos (pantalles) interactúen entre si. I visuals de destrucció i experimentació amb el muntatge, Destroy Technology i Apocalipsi 2000.