#GESTIÓ EMOCIONAL, a La Casa Encendida

Oct. 27, 2021 Madrid. 

#GESTIÓ EMOCIONAL forma part de Visions Majaras, un projecte conjunt de Hamaca i LOCUS* a La Casa Encendida (Madrid) que proposa el visionat de peces audiovisuals com a punt de partida per a explorar temàtiques que ens travessen, estimular una reflexió individual-comunitària sobre el sofriment psíquic.

El sistema en el qual naixem, ens criem i desenvolupem com a persones, manca d'educació emocional: no som capaços d'identificar les emocions que ens envaeixen, o ens sentim obligades a ocultar-les, silenciar-les o manejar-les perquè no afectin la nostra capacitat de produir i/o funcionar enfront de la societat. Compartir des de la primera persona les experiències psíquiques possibilita altres estratègies d'ordenació de les emocions, altres pràctiques d'autogestió que es construeixen des de les cures i acte-cuidats, l'horitzontalitat -i l'apoderament que comporta la fluïdesa dels rols-, el respecte dels temps -propis i dels altres.

Data i hora: 27 d'octubre, 18:00 h
Preu: gratuït
→ Inscripcions

Programa de projecció:

Comissariat i mediació: LOCUS*
LOCUS* subverteix el concepte «lloc de seguretat» - en la psiquiatria hegemònica es relaciona amb espais de contenció policials i de salut - a través de diversos llenguatges creatius contemporanis, reivindicant la convivència amb la bogeria radicada en el suport mutu.

Acull i finança: La Casa Encendida
Centre social i cultural de la Fundació Montemadrid, espai obert i dinàmic per a tots els públics, on conviuen expressions artístiques amb activitats educatives, de reflexió i de debat, que giren entorn de les seves quatre àrees d'actuació: Cultura, Solidaritat, Medi Ambient i Educació.

Coordina: HAMACA