#SOCIETAT, a La Casa Encendida

Oct. 13, 2021 Madrid. 

#SOCIETAT forma part de Visions Majaras, un projecte conjunt de Hamaca i LOCUS* a La Casa Encendida (Madrid) que proposa el visionat de peces audiovisuals com a punt de partida per a explorar temàtiques que ens travessen, estimular una reflexió individual-comunitària sobre el sofriment psíquic.

En la societat actual del positivisme tòxic, de la hiper-exigència, hiper-medicalització i de l'espectacle en xarxes socials, aquesta sessió pretén obrir la conversa sobre temes que ens travessen des del quotidià al cas estrany. Com ens sentim i relacionem amb la societat que ens envolta? Quan la bogeria és la resposta lògica a una societat malalta entren en joc pors, desitjos, exigències, judicis, dubtes, violències, etc. A través d'aquest visionat sortim de la visió normativa i cuerdista de la vida per a explorar altres imaginaris i formes de hackear la realitat.

Data i hora: 13 d'octubre, 18:00 h
Preu: gratuït
→ Inscripcions

Comissariat i mediació: LOCUS*
LOCUS* subverteix el concepte «lloc de seguretat» - en la psiquiatria hegemònica es relaciona amb espais de contenció policials i de salut - a través de diversos llenguatges creatius contemporanis, reivindicant la convivència amb la bogeria radicada en el suport mutu.

Acull i finança: La Casa Encendida
Centre social i cultural de la Fundació Montemadrid, espai obert i dinàmic per a tots els públics, on conviuen expressions artístiques amb activitats educatives, de reflexió i de debat, que giren entorn de les seves quatre àrees d'actuació: Cultura, Solidaritat, Medi Ambient i Educació.

Coordina: HAMACA