Hamacaonline

Catàleg

Notícies

Hamaca Educa té per objectius promoure l'educació i la recerca al voltant de l'audiovisual experimental i proporcionar la formació tècnica i conceptual per a la seva producció. Per aconseguir aquestes metes elaborem programes de formació destinats a educació secundària, educació superior i professionals. Els tallers són conduïts per realitzadores de l'arxiu i expertes del sector que posen els seus sabers i experiència acumulada al servei d'altres creadores, docents, estudiants o investigadores.

Des d'Hamaca Educa reivindiquem les pràctiques audiovisuals contemporànies i les seves potencialitats com a eina de transformació social i desenvolupament cultural i educatiu. Amb aquesta finalitat donem a conèixer tant produccions històriques com actuals de l'àmbit de la vídeo de creació i del cinema experimental, educant en una mirada crítica cap a les produccions hegemòniques i explorant els diversos gèneres de l'audiovisual (documental, vídeo assaig, animació, vídeo art, etc.).

La iniciativa rep el suport de l'Institut de Cultura de Barcelona i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.