Hamaca Talks 2019: Regina de Miguel

Nov. 27, 2019

27 novembre
Universitat de Barcelona. Facultat de Belles Arts


Hamaca presenta una de les seves Conversas 2019 a la universitat. En aquesta ocasió convidem a Regina de Miguel a compartir la seva trajectòria en relació al vídeo experimental.

La pràctica artística interdisciplinària de Regina de Miguel es caracteritza per la recerca i desenvolupament de processos orientats a la producció d'objectes de coneixement i híbrids. L'anàlisi crítica de la suposada objectivitat dels dispositius de representació de la ciència, així com de les condicions de producció del coneixement científic és un dels principals fils discursius de la seva obra. Des d'un punt de vista metòdic estableix complexes xarxes de connexions que es nodreixen també de la filosofia de la ciència, el ecofeminisme, la ficció especulativa i el terror, per a donar lloc a desplaçaments teòrics, existencials i poètics que operen des de la fragilitat com a forma de resistència.

Converses Hamaca presenta dues vegades a l'any el treball d'un realitzador/a en catàleg a estudiants d'art i al públic en general. Aquest programa es realitza en col·laboració amb la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, i està obert a altres centres educatius.