Qui Seguirà Aquí? exposa com ha afectat la pandèmia de la Covid a les persones discapacitades a través d'entrevistes a les artistes disques Costa Badía i Kat Munster. El vídeo abasta des del moment en el qual l'OMS declara la pandèmia del Covid-19 fins que l'estat espanyol reb les primeres vacunes contra el virus. Les entrevistes s'acompanyen de notícies que contextualitzen i representen el moment d'aquesta pandèmia, reflectint el capacitisme imperant durant la gestió d'aquesta situació. Per això, en aquest vídeo Silvia Maestre fa l'exercici de convertir-les en notícies són “DIScapacitades”, dotant-les de perspectiva disca i aprotando una revisió a través d'aquest projecte.
El vídeo abasta, principalment, l'accessibilitat, la performance de la discapacitat, i les persones que sí que tenen dret a tornar a la normalitat en contraposició amb les quals no —les disques. "Ara (durant el confinament) estic en pau perquè no tinc la sensació d'estar perdent-me coses", diu Costa en un fragment del vídeo, mentre que Kat apunta "al principi del confinament tothom estava 'no sé que passarà, no sé que quan podré sortir de casa', same! però des de fa anys". Totes dues artistes evidencien com la pandèmia ha suposat que els qui mai han experimentat aquesta marginalitat comprovin el que pot arribar a ser, amb la conseqüent –i amarga– reflexió a la qual arriba Costa, "ells (els no discapacitats) tenen la certesa que tard o d'hora passarà, però nosaltres no, nosaltres seguirem a casa”.
Algunes de les frases s'han extret de les entrevistes per a exposar-se en diversos centres d'art en els quals Costa Badía i Kat Munster treballen o col·laboren. Encara que aquestes mostres tenen un caràcter efímer, serveixen també per a evidenciar el (supòsit) caràcter temporal d'aquesta pandèmia en contraposició amb la permanència de les vides disques. El vídeo s'ha presentat en l'II Congrés Internacional especulatiu: Art, Aliances, Afectes i Alguna cosa més (2022) i ha participat en el festival Nit de l’Art d'Altea (2022).