El tu. Una perspectiva de la persecució del present.

Oct. 5, 2024

Un taller amb Sergi Botella
5 d'octubre de 8.00 a 18.00 h (sortida a Sant Llorenç del Munt i l'Obac), 10 i 17 d'octubre de 17.00 a 20.00 h a Hangar (Barcelona)
Les pelis fora de les pelis | #HamacaAprén > Amb_Artistes


Aquest taller es planteja com un exercici d'anàlisi i experimentació en present d'una mateixa, conreant en format d'acció per a recollir en tercera persona a partir de la pròpia experiència. A partir d'una excursió col·lectiva es planteja un treball interior i individual per a procedir des del textual, oral i sonor en una experimentació amb el llenguatge, el so i la veu.

Les tècniques sonores, digitals i analògiques, les diferents possibilitats que ens donen el so, la parla i el text, així com la interacció entre elles, defineixen noves solucions des d'una perspectiva autobiogràfica. La recol·lecció dels pensaments individuals durant l'exercici físic força altres perspectives sobre una mateixa. Aprofitar aquests nous espais mentals és l'objectiu teòric d'aquest taller. No són necessaris coneixements previs.

El tu és així un taller per a augmentar les perspectives dels artistes, podent obrir noves formalitzacions col·lectivament a partir de l'experimentació amb la pròpia experiència.

El taller es compon de tres sessions:

5 d'octubre
La primera d'elles en una sortida comuna per la muntanya. Anirem al parc de Sant Llorenç del Munt i l'Obac per a recol·lectar l'experiència de manera col·lectiva a partir de la caminada per la muntanya.
Recorregut: sortida a les 8:00h de l'estació de rodalies La Sagrera (Barcelona) > Bus des de Terrassa a Coll d'Estenalles > Ruta a peu Coll d'Estenalles - Montcau - Cova del drac - La Mola > Bus des de Matadepera a Terrassa > Rodalies de tornada a Barcelona
Necessitats: Calçat i roba de muntanya, 2L d'aigua, aliment per a dos menjars, motxilla, impermeable, llibreta, llapis o bolígraf.
Opcional: Bastons de muntanya, gravadora de so.

10 d'octubre
Sessió de treball individual amb diferents exercicis textuals i sonors. Es posaran en comú les diferents experiències, s'establirà un mètode de treball i definició del suport (oral, textual i/o sonor) per a cada participant i s'experimentarà amb els materials decidits. Els participants acabaran les seves propostes fora de l'horari del taller.
Necessitats: Llibreta, llapis o bolígraf.
Opcional: ordinadors portàtils, dispositius sonors.

17 d'octubre
Posada en comú dels resultats, amb o sense públic (es decidirà en grup).

A qui va dirigit:
La proposta s'orienta a treballadors de l'art amb perspectiva de treball narratiu entre l'escriptura, la performance oral i el treball amb so. Per la naturalesa de la sortida també es necessiten capacitats per a caminar al voltant de 10 km i sensibilitat cap a la muntanya.

Data, horaris i llocs:
5 d'octubre de 8.00 a 20.00 h. Sortida des de l'estació de rodalies La Sagrera, Barcelona.
10 i 17 d'octubre de 17.00 a 20.00 h a Hangar. C/ Emilia Coranty 8-16, Barcelona.

Preu: 20€ públic general / 10€ Amigues Hamaca opció 2. La matrícula no inclou els bitllets de transport per a la primera sessió.

→ INSCRIPCIONS


Sergi Botella
Col·leccionista d'ulleres de sol trencades i artista que treballa amb els llenguatges i la matèria del seu entorn més pròxim, adaptant a cada moment algunes de les seves necessitats negociades.