Hamaca projecta al 69th International Short Film Festival Oberhausen 2023

27 de abril de 2023 Oberhausen. Germany.

27 d'abril 2023 | 12:45 h

HAMACA projecta a la 69a edició de l'International Short Film Festival Oberhausen: Distributor's Section i Expanded Cinema "Non-repeatable"

 

El Festival de Oberhausen és un espai fonamental per a la difusió i defensa de l'audiovisual experimental, que reuneix cada any produccions de circuits alternatius a escala global. Enguany se celebra la 69a edició i HAMACA ha estat convidada per a formar part de dues dels seus programes: la Secció Internacional de Distribuïdores i la Secció dedicada a Cinema Expandit. Fruit d'aquesta col·laboració, presentem un itinerari de projecció per a exposar, visibilitzar i fer viatjar peces del catàleg de videocreació experimental incorporades recentment, traçant un recorregut per creacions contemporànies produïdes per diverses generacions i llenguatges de l'audiovisual experimental. Un espai de trobada i socialització que permet acostar la videocreació local a altres contextos, promovent llaços amb una àmplia xarxa de creadores, productores, distribuïdores i observadores.

Participen al Programa de Distribuïdores:

La sessió és el dijous 27 d'abril 2023 a les 12:45h a la sala Sunset del cinema Lichtburg Filmpalast (Elsässer Str. 26).

 

Your Eyes are Spectral Landscapes és la performance de Luis Macias, en col·laboració amb el compositor d'electroacústica Alfredo Costa Monteiro, que presentem en la secció "No-repeateable" dedicada al Cinema Expandit. Aquest autor del catàleg explora els mitjans i els dispositius des d'una esfera sensorial i experiencial mitjançant dues peces: Spectral Landscape i No puedo ver el sexto sol. La performance cinematogràfica com a àmbit d'exploració de la naturalesa, la cosmovisió humana i l'impuls de donar sentit al món que habitem. I de com, a vegades, l'impuls de comprensió només pot derivar en lògica de control i, en última instància, en destrucció.

La sessió se celebra dijous 27 d'abril 2023 a les 23:00h en Verein für aktuelle Kunst (Hansastraße 20).

→ Més informació sobre el festival

 

 

Recolza: